I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, April 29, 2009

Hadrah on 26thApril2009

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarokaatuh..Post ane sambungan dari mengantar berian on 24thApril. Kami bekumpul d masjid Rimba lagi pukul 8am..ehem.Pukul 8 jua banar..leat jamku ah, buktinya udah tu..






Batah kali ah nunggu kamu ahh!! Buliiiieeekkkhhhh!!!


Rupa2nya ada udah yg bkumpul dsini..Myb pasal takut nda blurih parking..








Muha2 Alum Abiiis Tanaga







Muha2 Abiiis Tanaga


C duan melap paluh ya udah..Maklum tuan rumah, sibuk yaa. Pikir sibuk apa, ya jua behadrahnya..


Sitat baju c gandum bbuka udah, c RF meluahkan tuala baru tuk melap paluh..


INDA PECAYA JUA?? Nah leat c helman, matanya lagi dilapnya..Abis tanaga banaa..


Ketua Baru..Alum lagi ya ngampas tar, mbaca doa saja kluar dah auranya..


DALAM PERJALANAN KE RUMAH PENGANTIN BINI






C RF jelita minggu ane..haha



Cemani ne doa c mubil " Mudahan c nuh tunggang tebalik masuk lm aying, msuk jua top story"




SEMASA DALAM PERJALANAN PULANG



Teliat ta ku jua anjing be'romance'



Ane abis tanaga abis2an..Semua lintuk2 dah..


Pix candid terbaik minggu ini..Nampak bah bolo idunk..elek sha ko sana ah..



Aku (gjubs) mengambil usin, durg semua nunggu dketa kn menagih usin..



TOP STORY MINGGU INI:
  • Pasu pacah ulih c myrul@bob tym rah umah c duan..Aqu inda tahu miana cetanya...sapa yg tahu ato edit sandiyi ahh..
  • KB2 ada ketua baru..c RF, inda pulg betauliah..hehe
  • Captain tani c nuh antah knapa ka ya minggu ane. Mcm damam saja usulnya. Tym belatih d masjid Rimba saja ea kn mutah2..Urg yg belatih dsana saja menyaksikan toh. Udah ato tym d kg aying pun jua, katanya faning2..MABUK LAUT pakah!! haha..awal lah ea abes tanaga.. Elek sha ko sana ah, minum Tongkat Ali campur ais..
  • Minggu ane seramai 24urg semuanya, c dahlan dpikir muncul ne, upanya nahada..ea behutang $3 mbali sinjang..

VIDEOs MINGGU INI


video

Baju c nuh kana timbak taik burung..haha

video


video


video

Sekian terima kaseh kerana menonton.. Siyuk eyh!!
INGAT PREEEE??!!

Monday, April 27, 2009

Hadrah on 26hbApril2009

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarokaatuh...Setelah kb2 bercuti penggal persekolahan, kami beraksi lagi pada 24hbApril tapi ukan hadrah. Ahli kb2 c duan, ea punya abg punya bapa tiri adinya punya sodara punya scandal..Nadadeyh, ea punya abg yg kawin. Kami kana request utk majlis mengantar berian ke Kg antah aku pun inda tawu namanya. Tapi behampiran dengan Mahkamah,huspital ripas and kawasan Batu 1..luu pikirlah sandiyi. Rancangannya cemani..Kami dsuruh bekumpul d Masjid Rimba and ada bus menunggu dsana dlm pukul 2pm. Tym ato ari Jumaat so smbayang dsana lah tarus, tapi nda smua kami dsana..

TOP STORY #1
Semasa kami smbayang Jumaat, ofcourse lah semua teranah dlm masjid mndangar khutbah. Skali kan, aku (gjubs) tleat c duan kana tpun.Ea mcm shocked lah mcm kucingnya kana talan ular..keke. Kali kan inda ku ngaw..skali dh ku kn kketa kn ngambil sinjang, tleat ku c myrul mental mcm kn ngantam urg..Kali katanya keta c japni kana pacah masuk. Ketanya nda pulg kana curi tapi barang2 dlm ketanya lah. Yg ekut keta ato c adeb, c azmi, c japni and c myrul.
Kami pun inda expect pkara miato terjadi apatah lagi tym smbayang Jumaat. C japni kana curi usin lm walletnya dlm 100+, c azmi ea jua tapi inda ku tau brapa, c myrul dlm 50+ and hp 6680nya and paling worst camera c adeb yg bharga 1000+..Wpun c japni felt responsible sal ea lupa ngunci pintu blakang, tapi inda jua dapat dsalahkan sapa2. Ketentuan Illahi..sabar sajatah, mudahan harta kamu kembali..byk2 mbca Surah Yassin...isshhkk issshhkk sadey sadey..Durg c adeb, c azmi and c japni stay d masjid sal durg mrepot pulis. Paksa nunggu kn tuu..so durg inda dapat ekut ngantar berian. Sepatutnya 20 urg pulg, and tulak durg kureng lah..tapi inda apa tuu dpahami...

TOP STORY #2
Masjid Rimba ane baru ku mndangar..so inda tawu lah dmana lokasinya. C mobil katanya kn convoi ma aku, sal ea pun inda tawu. Skali kami lalu dari jaudong..Nya c duan nya, ampir kadai DE Rimba. Kadai DE Rimba anepun inda ku tahu menahu. So kami jalan2 sajatah..Skali tjumpa kami udah DE Rimba ane, tapinya inda tawu kmana lagi hala tuju. Tleat ta kami jua para 'INDIANS' bejalan begeng masuk lm 1 simpang ane. Smua pakai baju tradisi durg warna puteh ah. Kami ekut tah durg ane sal usulnya durg ato kn k masjid..Skali kami bubut, SALAH jalan lah. Upanya durg bkumpul naik bus..Kali sampat tah kami btanya a local citizen there, and tetulus tah kami jua..

Ane saja top story yg ku ngat..Mun kamu ngat lagi, txt arah begaul ah..nanti ku edit lagi..

Kami sepatutnya bertolak keumah c duan lm kul 2 lalu lah. Tapi kami aher dtg,, pasal.......hehe..paham2 saja..Anelah karenah2 kb2 semasa dumah c duan, kami kana suruh makan awal..gagas bah, kn tecangak gnya inda..




Ane ukan aku megambar ne, adaka punggung c zai d gambarnya..


Semasa ddalam bus


Dannie boii


C kamal..banarnya ada 2 gmbrnya cmani, ea nyuruh post yg lawa. Behapa ku post yg lawa, yg bida lah. Ne nah gmbrmu yg bida..haha. Malasku post yg lawa, tepikat kang bini2..




C dahlan baru join kb2 setelah sekian lamanya..utk ari ane saja kali..

Bek tah gunting rambut ato cul, mcm penjenayah kau ah..Ketamu vios kan? Kau kali suspect yg melanggar urg putih bejogging ah..


Malasku kn ckp apa2..kekeke


SEMASA DUMAH PGANTIN BINI




C aklil baju warna hijoo..masih mengekalkan titlenya sebagai 'BUDAK BAIK KB2' leat sha ulahnya ah, mana ya beulah..



DO YOU SEE WAT I SEE?? Macsot kb2 dbawah umah ah..


Inda nampak jua?? Bah you go to the laboratory, u search for a magnifying glass..zoom ya..


C nuh ketawa2..knapa nah?? Leat gambar dbawah..


Ne nah bakasnya numpahi aying arah ucing..Bedusa nuh, udahtah bintang inda bedusa ko siram, aying ato rajiki bah.Ukan kn dsiram2 k lantai..



Mostly kami pakai slipper atau sandal..leat2 lah jenamanya..





BARU BALIK DARI MENGANTAR BERIAN






Kami kana pelawa makan..



Ne nah abg c duan..You rock beb!! haha


Kami sampat posing..pasal apa nah? Leat gambar dbawah..


Captain c nuh baru pulang dari melabur saham..Buktinya toh leat sinjangnya tanggal dah. Plus leat muhanya kengalehan..haha. Kes nda tahan, melabur dumh c duan..elek sha ko sana ah..

VIDEOS :

video

video


Sorry guys..video nda brapa clear..buleh pulg pakai yg high quality tapi durationnya nda lama..

Hadrah's Gathering Slideshow