I made this widget at MyFlashFetish.com.

Friday, January 30, 2009

Tahniah kepada yg berjaya!!!

Hello guys..Assalamualikum..On 29th Jan, result A, AS n O level keluar...so u guys dah check?? apath OK KO?? hope u guys OK...Congr8e, TAHNIAH!! kepada sapa2 yg mendapat keputusan yg baik lagi cemerlang ah..apa lagi belanja eyhhh berkat jua ckit hehe...Kepada yg nda berjaya, kata c khai hadapi dgn senyuman...=) jgn putus asa dnt worry alum th rezeki tu...Sorg2 lain rezeki nya...ko buleh tu~
So apa th plan kamu ne afta diz?? kata c duan check it out diz link...
liat2 th dsana...k goodluck kamu...
Yg alum tau kn result nya baik th meliat... kalau diz blog be update dah you guyz dapat liat sana...
Okey dats all...Assalamuaikum...;)

Wednesday, January 28, 2009

Perkahwinan di HuaHo Manggis



video

*Sorry sound dia rosak...pasal dalam building...

Result comming out today??

Assalamualikum Warahmatullah Hiwabarakatu...song long tyme no outing guyz rindu rasanya migang atar kan berkompang..antah atar baru a2 kali panas bah=p.. so tani post saja2 lah k untuk mengupdate blog tani..

hmmm banyak kabarnya Insyallah esuk kuar result 'A' lvl n 'O'Lvl...thats mean ari ne lah ah..so sama2 kita menunggu result kitani.. kabar2 kn saja beritanya krg k..

Wish u all the best luck with flying colour result kepada sapa2 yg menunggu a2 terutamanya kb2-ian dgn 'A'Lvl xm nya..Mudahan kitani mendapat keputusan yg cemerlang..Amin YaRabbalalamin..dnt worry kita sudah berusaha, berdoa, sooo hnya bertawakal kepada-Nya sahaja lagi... mun kan tau awal krg result nya sanang aja aga ja website http://www.moe.edu.bn/ hehe..subscribe sana, n ikuti arahan sterusnya dsna bebayar plg 2 haha..den ia sms kamu keputusan nya..mun nda mau rugi rujuh saja skulah kamu ah gerenti siuk tu meliat org teriak2 haha nda caya cuba th kamu krg..bah a2 saja k

Tenang aja hehe bawa begaul k, begaul~begaul~begaul~kamu buleh tuu~

Tuesday, January 27, 2009

C nuh belajar bemutu

video

samseng kali ah captian kb2 ane, nda lagi makai helmet..panjang umurnya ne! haha

Tuesday, January 20, 2009

Aktiviti Luaran selain bhadrah PART2

Assalamualaikum..Ane post PART2 bot Aktiviti Luaran hadrah kb2 iaitu main futsal d JKR pada 19hbJan2009 ari senin..Nasib jwa indoor sal mun main dluar wah, abes damam surg2. Ujan bh..Okay let da pictures do da talk.Nda pulg pndai bckp bnrnya tpi manasaja tah..Diz pictures were taken by gjubs..

c kaii, duan(kaki bangku),alep,adeb,dany n gjubs

nda blurih gol eatah muha2nya ne

Luan penyaluru eatah muha2 kana antam leh urg kb2 ne. Jaga2 kmu,eatah cara kami ngantam urg ne. Liat sha muha c adeb yg mminta belas kasihan ah..Nda pulg ku ksian ne mun muhanya cmni ah..haha


Dani n sapik
c chum(not kb2-ians), wafii, japni (kaki bangku), c hadi

Toh ea jua kakal muhanya..nda ko blurih gol wg2..

Kukubima toh pigangnya ah..Nya urg kukubima ane mbagi mandul or mati pucuk or pilai..Suka ya minum c rf ah. Urg bday buii ta jwa banar..haha


Ane bahaya ne sorg ah namanya c adeb. Mantang2 pmenang pgaulan yg k-1000, dbagi ezkad $5 udah tu, mau ya lagi ezkad $10. Dbagi batis mau punggung..Leat sha muhanya gumbira ah, lm ati temperature tuu..



Okeh datz all..Til our next post coming soon!!



Aktiviti sampingan selain behadrah

Assalamualaikum...minggu ane kami nada hadrah borengg buiii..soo kami membuat activiti sampingan lepak mlm minggu n memutsal ari isnin nya..dibawah ane kami chill2 saja meliat bula d mlm minggu pasal esuk nya off day...hehe

Nuh & Adeep

Mana nda lampuhh parut nya saja d pkr kn nya...



You knw guy yg kanan dihujung org lama kami tu....c dalan namanya..our legend..


Org single ne ah hehe

Mubil-"Apa deyhh tu dummm"

Gandum-"Liat2 jua c mubil ane"

Nuh-"Aku pun dum dliat nya ah ngapa kah ya..."





Mie ukan muka streess tu..cua liat c adeep baru streesss mua nya ah...ngapa tu dip?? $80 kah?? kata org atu "kiss my bump u'll pay" hehe

Hari Isnin nya kami main futsal ptg d JKR...enjoy guys...


C jangaii ne..Star timbang2 hehe Peter Crouch KB2 haha


F & N "susu manis lemak becream"

Adeep special for u...Supriseeee haha...org2 bedandam tu arah mu...Sapa tu ah???





Lapas kami main futsal...kami mkn dThye Foodcourt hehe sapa belanja ah??

Nuh kata kan diet???

Top story:

  • Adeep ada bad story...ada good story jua..bad storyy $80 hehe yg satu kana urat hehe police kali ahhh...P/s: jgn marah teeyaaa hehe bgaul3x~Tapi yg bnr nya hehe kn deep??
  • Man.utd manang last min...org2nya celebrate hantap terutamanya c adeep...
  • Ozako burengg nda main bnyk alasan pasal katanya takut ia offside..
  • Captain had been "antak" by Dani...sorry captain main bula nada captain...
  • C kamal membuat penampilannya bermain futsal dgn boxer nya n jersey nya baju kemeja haha
  • Ada yg datang tapi menagih duit gnya...nada main...
  • Ada yg nda datang pasal takut...

Information:

  • Hari Khamis dan Sabtu 22hb & 24hb ada hadrah d PTE katok menyambut mentri...So bkumpul pukul 12:00 janji melayuuu tu nuhhhh...tempat nya akan dbgitau kemudain...k

Monday, January 12, 2009

Jemputan di Kampung Mulaut



Assalamualikum...hhmmm kemarin 11hb kami outing pat org kawin d Kampung Mulaut siring minyak shell...hhmmm comment keseluruhan hhmmm okey jua fun pasal ramai tapi ada ckit feeling lari lah tyme main antah pasal apa..tapi apa pun enjoy jua congr8e guys...

1st of all kami bekumpul d siring masjid Mulaut pukul 930pagi jam melayu...sambil menunggu2 smua datang, bisdaurang sampat jua belatih dulu pasal jemputan pukul 11 tapi masih ada yg aher dtg...kata ketua nya "Sapa yg main bula a2 kn?".

Bekumpul di masjid Mulaut:



*lawa background kamu ane pandai memilih tampat*

*Ketua melakukan formation setting*




Krenah dalam kem:



*Rumah pengantin*


"Pacah kaca pecah gelas..."=p

Semasa membuat persembahan:

*nampak ah sapa besuara sama nda liat ja mulut*



Sampat g kami begambar ramai menunggu pengantin laki datang...


okey thats all..dnt forget thanks to Tchr Arma yg menjamput kami untuk hadrah rah perkahwinan sapa kah mayb jua sisternya..k n doa kami untuk pengantin baru semoga bahagia n kekal ke anak cucu...Selamat~pengantin baru~Selamat~berbahgia~Selamat sejahtera~hidupp...mestilah rukun...rukun~sabar paling perlu~cinta setiap hari senyummmm mesti selaluuuu~(berapa nuh oooo nya)

Top story:

  • Ketua marah sapa g yg smpat smpat main bula pagi ah??
  • Adeep menagih easi nya...
  • Banyak atar baru yg pacah dara nya minggu ane..
  • Disiplin-Pacah kaca pecah gelas...
  • Cerita pasal c jangai...hehe bagus anak ane nda pandai mental..bagus2 dom~dom~

Hadrah's Gathering Slideshow