I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, December 29, 2009

Anniversery one year!!!!

Assalamualikum semua...Romantic ah photo ahh hehhe..bukan apa2 ahhh...Hari ane "29hb Disember 2009", genap lah umurnya yg mana ia bertugas sebagai merangka, menceritakan dan mengenang kembali sesuatu yg mampu di ceritakan nya dan di terang kan nya...betapa besar jasanya kepada kitani, menceritakan, mengenang, mengingatkan, menghiburkan dan sebagainya....Ia juga dpt membuka hati seseorg, mengurik rahsia seseorang, tempatnya kita meluahkan perasaan...Selain atu mcm2 jua dugaan dtempuhi nya..kadang2 di kunjungi kadang2 sunyii..kadang2 terhibur adakalanya membosan kan jua...tetapi apa kan daya, ia gnya mampu meluah kan isi hati kitani, apa yg kita buat, kita suruh ia tah yg d sampai kan nya..tapi kadang2 ada jua menyakitkan hati kitani kerana sifat nya kadang2 lambat dan mengacau mental di sebabkan connection jua...kerana ia mesti dkuasai oleh connection internet yg bagus baru ia bagus jua... tetapi yg pasti klu tampa ia, mungkin nada tempat untuk kitani menyimpan sejarah2 dan kenangan2 kita selama ane... apa yg pasti umurnya setahun ane Alhamdulillah berjaya lah dlm 80% usahanya...So kami mengucap berbanyak2 terima kasih dan sangat berjasa kepadanya..tetapi apa kan daya ia hanya sekadar mainan manusia...memang tugas nya..oleh itu kami warga KB2 mengucapkan lah saja berbanyak2 terima kasih kepada nya iaitu satu page internet yg d panggil "BLOG" iaitu

~Hadrahkb2.blogspot.com~

Kau buleh tuu~
Blog hadrah Kb2 ane dicipta pada 29hb Disember 2008...Malam jua waktunya ia laher.. So setahun sudah umurnya...ThankS yg pernah mengunjungi dan jua yg pernah melawat dan apath lagi member2 nya yg setia...hahaha liat saja nick nya selalu tu rah "begaul" ahh hehehhe...okey Thxx everyone....So apa yg kurang rah blog ane selama ne minta maaf sajaaa...yg menyigung perasaan biskita kah apa kah, bukan dsenghaja kan tuu..tujuan blog ane adalah mengeratkan lah siraturahim sebenarnya heheh n yg terhibur atuu terima kasihh jua ah hehehe sudi kah jua bnr tuu hehehhe...


So record "Pergaulan" nya setahun ane yg dambil setelah membuat post ane adalah:-

"012078"

Alhamdulillah dan Insyallah tahun akan datang ane akan d usahakan, mengubah sikit2 lah wajah blog ane...kan d upgrade Insyallah okeyyy...n not forget to thanks yg pernah menjaya kan blog ane jua sama ada pembuatnya, penghiburnya, sponser dnt foreget (adaaaa jgn ucap nada sponser..heheh easi card hehe), cameramen nya, idea2 yg dluah kan n mahupun peminat(adakah peminat nya) dan pengunjungnya...keep it up!!! Stay Tune!!! n Kitani Buleh tuu!!!! =)

"Thank You So Much Everyone"


Tuesday, December 22, 2009

Jemputan Perkahwinan Di Dewan Masyarakat Kampong Jerudong 20.12.2009

Kata-Kata Aluan

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua yang mengujungi blog kami. seperti biasa pada hari minggu lepas 20.12.2009 kami telah di undang untuk menghiburkan para tetamu dalam majlis perkahwinan yang berlangsung di dewan kemasyarakatan kampong Jerodong. Dalam kesempatan ini kami ingin mengucapkan selamat pengatin baru kepada kedua pengatin dan kami doakan semoga berkekalan hingga ke akhir zaman. amin. Dalam kesempatan ini juga kami ingin memohon maaf jika adanya terkasar bahasa dan kekurangan kami dalam menghiburkan para jemputan dalam majlis tersebut. Dan juga ucapan ribuan terima kasih kami kerana sudi menjumput kami dalam majlis perkahwinan tersebut.



Bh kn beceta tah ku ni ahhh.. Pada jam 9 pagi kami di arahkan bekumpul di masjid Bangkurung. setelah bekumpul kami pun bertolak dalam jam 10lalu.. keramaian kami pada masa ato dalam 15 orang. akhirnya tiba lah kami di dewan masyarakat kampong Jerodong. Banyaklah penglaman-pengalaman baru yang kami dapat. Alhamdulilah mainan kami mantop hantap.. mana indanya ada birthday boi hahaha.

Di Dewan kemasyarakatan Kampong Jerodong (Pengantin Laki)

Di sinilah kem hadrah kami hehe kem kah ni.. 'im sorry~'
yg berada di tengah-tengah dewan bagi menghiburkan para jemputan.
ini merupakan satu cabaran buat kami bukan saja Akademi Fantasia ada cabaran kami pun ada cabaran hehe.. tu liat saja hampir bnr sama jemputan.. segala gerak geri kana perhatiakan.. haha kana perahatikan kan? atau kami yang perasan. haha sadang.. elek saja nif ehh kau temanung ah



biasa bincang-bincang pasal pukulan..
pasang strategi hehe..
Kau Boleh Tue~
Rawk!!

Ku perkenalkan inilah camera man kita.. stengy hantap..
namanya biarlah rahsia~

elek ja birthday boi byk ceta mu ni kang d bawah.

Menuju Ke Pengatin Bini Di Empire

setelah selesai acara kami pun menuju ke pengatin bini iaitu di empire.. apanya cGandum? jumpa di esstran?? haha.. dum2 hari sepatah kata bnr ni kau ahhh..
sedangkan lidah lagi tegigit apalagi bahasa mu.. nyasii

Ketibaan Di Empire Hotel


Alhamdulilah ketibaan kami awal daripada pengatin so kami dapat menikmati keindahan kawasan empire hotel.. kami pun kana jemput sekali kana suruh duduk buat-buat menunggu ketibaan pengatin laki... gambar di bawah ani tah tempat kami menunggu.


Kesakaian kami Hehe

semua tah masuk jambannya ani.. biasalah jamban di rumah mana mcm ni.. hehe
apalagi post lah kami sorg2 biasalah cbob yang bawa sui di lihatnya plang camera. org suruh main2 basuk tangan.. kau lihat 2 capik ahh pandai behidup hahah... tu lagi cmuiz sama cdani pandai membuat adengan ahhh.. baru stengy.. sekali kau lagi bob.. ada plang lagi posing kami sebuting bak kata pepatah biarlah rahsia hehehe...


Ketibaan Pengatin Laki Di Empire Hotel

Kami siap sedia untuk menyambut kemasukan pengatin laki di pintu utama. Setelah selesai kami menyambut kami pun di pelawa masuk kedalam..

Suasana Di dalam Dewan Empire Tempat Perlangsungan Kedua Pengatin

Tempat Meja Makan Kami

Meja Makan Pertama haha.. elek sha muiz ehh pandai bnr kau makan..


Meja makan yang kedua

Mencari Sasaran Tempat Begandang

haha.. atu bnr pik tampal-tampal muka mu haha.. ini saja yang ada daaa..

Sesaran Di kenal Pasti

akhirnya kami menemui tempat yang sesuai untuk kami begandang ani.. yg mana kedua-kedua pengantin pun nda jauh sama kami.. dorg masa kami main ani.. berjerah sama para jemputan yang hadir.. so apalagi kami. main tah kami sampai bepaluh hehe.. mahu2 dalam dalam 4 lagu kami main kan.. siuk bnr.. sampai ckamal sandar2. aku pun hairan ckamal relek lagi ani bh. baginya pukulan tingkah 12 ahh haha biar ya..

ehh czul atu baru ya...
senyum seribu bahasa..


Sesi Gambar Beramai Kepada yang nada atu next time tah tani begambar ahhh mun kana di sini jua hehe..
Karas ko tu dumm. c jafni kn ko lwn, basi lgi ngngkat ea.. ahh muiz



Nah lagi. kana zoom in ngalih ku menghilangkan semua 2 haha..
Mun mngu bas wang d bndar, ane ada kn kmu tnggu tu~

Penantian sebuah Harapan ($$$ Gaji $$$)
Berapa lama mahu tunggu dah ini gaji..

ttido jua ku ni ehh menunggu ahhh..

sama lalah ku dah menunggu ahh bth 2 besia macah duit..

Chill saja kata cbob

Sebalik Tabir Menunggu Kedatangan Gaji

eksen lah kamu batah menuggu padahal mcm-mcm kamu buat.. liat saja tia gambar besia ahhh

Tuu cbob ranungannya dengan pantai ahh..
nya cmuiz mcm bujang cgandam dah.. bnr jua ehh kurang labih haha

Zai Kirai agad mcm sapa muiz?? the rock sama ziana zian haha

Bob2 alah adiah ferrero' mu rasa nya~ hahaha!

Sebalik Tabir Pemacah Duit

Miani cetanya.. sebenarnya seorang daripada member hadrah kami ani ada yang birthday sekali ku dengar cmuiz punya hal kn buat kajutan rah cbob.. kn ku kenalkan sapa cbob sapa cmuiz ani hehe.. aku kn ceta dulu sebalik tabir kami memacah duit ani..

oke.. mula2 kami macah duit di stesyen minyak di bengkurung.. sudah kami macah duit sekali kami pun mengunjar kek ani tuk cbob ahh.. panyah jua ngunjar kek ani.. kn menuju kekiulap bth bnr krg dorg menunggu ahernya ke sengkurung tah jua kami kata cmobil ada kadai kek.. sekali ada tah bnr.. membali lah kami hehe.... sekian terima kasih
pada sapa yang dengar ceta ku atu terima kasih bnr2 ku tu.

ini lah hasil kerja kami.. nda kami tahu kadai hampir ahhh hahaha...
disini ja kami tahu elek saja kamu nunggu bth ahhh

Masa Yang Di Nanti

Ini Dia Amirul (BOB) birthday boi sasaran utama kita hehe.. kita saksikan apa yang terjadi kepada nasib lelaki ini..

video

Ucapan Birthday Boi Kepada Semua Warga KB2~

video

Apa inda mkin happy si nuh ato,
bru mlyt kek tu udh th cmatu muha nya~
Elax hamdi smua ampit ne kek ar. Hahaha!



Ehh bob bersih ni muka ahh sabar kajap lagi kau hahah...

video

Lu kana beb



"Apa gambar2?? Ragat rambut ku ani?? ke Salon x ku ahhh d mlm boleh~
all maklum bday boi msti ragattt " Haha! sudah lah kau bob terang2 kana
elek saja ehh muha ahh walaupun menahan maahhh.. haha


Punca Segala Hal


Ni nah cmuiz yg punya planing.. pasal tapung atu seorg pun nda tahu.. bukan lagi cbob saja yg kana kajutkan.. semua bh tekajut ia buat kajutan ahh.. stengy kau muiz.. man of the match kau minggu ani haha.. sah tah ni.. tapi jgn silap kana ia jua balik hahaha..


video


Sinjang Of The Day




Penutup Kata

Alhamdulilah akhirnya siap jua ehh... brapa jam.. abis tenaga...
jika ada terkasar bahasa mohon maafkan terutama kepada rakan-rakan mana tahu ada yang terkasar bahasa hahaa.. elek saja ehhh.. biasa jua udah tu.. haha
minggu ani kita rehat tapi maybe kita ke swimming pool den kerumah hanif ia melagau.. tunggu2 saja msg.. oke atu saja..

KAU BOLEH TUE~

Saturday, December 19, 2009

Birthday Boy



"Birthday of da week"

"SELAMAT HARI JADI"

kenal kamu kah sapa nie?? hahha.. Selamat Hari Jadii kepada

AMIRUL HASRUL

Semoga panjang umur dan murah rezkii.. semoga berkekalan dgn si dia hehhehehe..
Semoga sukses selalu dalam apa jua bidang yang diceburi~ dari KB2~

Thursday, December 17, 2009

Jemputan Perkahwinan di Kampung Rimba 11/12/09



اسلام عليكم

Sorry lambat updatenya.. hehe.. mcm biasa pada 11hb december 2009 (hari Jumaat) kami telah dijemput untuk memeriahkan majlis perkahwinan yang bertempat di Kampung Rimba. Kejaranganlah hadrah hari Jumaat ani..mcm biasa kami turun dalam 16 org diketuai oleh Md.Nuh..baju seragam KB2 yang bertemakan "putih bangau".. kami jua mengiringi pengantin lelaki menuju K ICC..atu sajalah kali ceritaku utk edisi yg kali ani..





Semasa berada di dalam kem







Semasa kami berada di ICC






Lagu yg kami bawa semasa di ICC









"Partner of da week"
Bold"C Bob sama C rudy"

"C Sapik sama C bincul"


"Mcm biasa Danny boy sama C Muiz hahahhaa"





"SPOILER of da week!!"

"KAMAL"


Ani andangnya nie.. dmana ea b gambar cemani tah nie usulnya.. mana pandai bisai.. sebab atu ea mesti bgambar sorang.. jgn salahkan megapixel camera atau begagar.. urgnya yg beulah ni mun digambar..


Atu sajalah update utk kali anii.. tukang update cuti tahunan masa anii.. mudahanlah enjoy cutinya atuu.. next outing d Empire hotel 20hb.. hope ramai lah yang datang supaya kitani enjoy dan memeriahkan majlis perkahwinan orang.. stay tuned utk next update..

Tidak terlambat diucapkan, Selamat Tahun Baru Hijrah semua warga KB2 dan blog visitors.. Semoga kitani berhijrah ke arah yang lebih baik dan sentiasa matang dalam berfikiran AMIIIINNNNN..

اسلام عليكم

Hadrah's Gathering Slideshow